Андрій Бабін — член журі премії СІЛЬ 2020 року

Андрій Бабін у минулому успiшний банківський керiвник, на сьогодні збудував та керує вiдомою кавовою компанією CoffeeDOOR.

Успішна та принципова компанія в Україні не будується за кілька днів, а власне принципи роботи — це випрацьований результат досвіду, освіти та розуміння «кухні з середини». У випадку Андрія, це майже декада роботи у міжнародних банках (HVB, SEB, ING), де він очолював рiзноманiтнi пiдроздiли, створював команди, впроваджував фiнансування складних проектiв.

Шлях Андрія до індустрії кави проходив також динамічно: навчання у Вальтера Цвальда, Криса Лукакиса, Джона Віллассена, кропітке вивчення законів імпорту та зберігання зеленої кави, механізмів такої роботи в Європі.

Сьогодні Андрій Бабін відтворює європейські бізнес-цінності у CoffeeDOOR. Мова йде про відповідальность (кожна партія сировини проходить технічний та органолептичний аналіз, показники зерна перевіряються на відповідну якiсть), технологічність (професійне кавове обладнання від Victoria Arduino, Nuova Simonelli, сiстеми водопостачання Pentair) та спеціалізованість (компанія об’єднує дипломованих спеціалістів SCA у сфері підбору зерна, смаження та приготування кави).

HoReCa в Україні розбудовується саме ентузіастами, як Андрій Бабін. Результат – ми маємо зразкову компанію із власним виробництвом кави, чим можемо пишатись.

Поділитись