Французький бренд de Buyer

Французький бренд de Buyer, заснований в 1830 році, є партнером премії з моменту її заснування. Сковорідки саме цього бренду прикрашають найкращі ресторани України, які стали переможцями Національної ресторанної премії СІЛЬ.

Посуд de Buyer для професіоналів це:

• широкий асортимент;
• специфічні позиції;
• міцність і функціональність;
• продукція від виробника, а не дистрибутора.

EPV Living Heritage Company (підприємство живої спадщини Франції) – знак відмінності, вручений бренду Міністерством економіки, фінансів і промисловості Франції у 2009 році. Його отримують компанії, що володіють традиційним досвідом і промисловою перевагою впродовж десятиліть.

De Buyer працює в партнерстві з багатьма навчальними центрами світу: Institut Paul Bocuse, Ecole Nationale de la Pâtisserie (ENSP), Ecole de Cuisine Alain Ducasse, Ecole Ferrandi, Ecole du Grand Chocolat Valrhona у Франції, академією Ecole At-Sunrice GlobalChef в Сінгапурі, коледжем Enderun в Манілі, Вестмінстерським коледжем Kingsway в Лондоні та Кулінарним інститутом Lenôtre в Х’юстоні.

У квітні 2018 року de Buyer стала першою і єдиною французькою компанією в гастрономічному секторі, що отримала знак «Corporate Social Responsibility (CSR) commitment label – Confirmed level» – «Корпоративна соціальна відповідальність (CSR) – Підтверджений рівень».

Підбирайте професійний посуд кращих світових брендів із MIRS Horeca: Посуд для ресторанів і готелів

Поділитись